Reuvers Personeelsdiensten is 1 oktober 2005 opgericht door directeur/eigenaar Maik Reuvers (onder de naam Reuvers Uitzendbureau) en is sindsdien uitgegroeid tot dé werkgever in de regio Zuidoost-Drenthe.

Reuvers Personeelsdiensten staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit in combinatie met een persoonlijke benadering. Wij kennen onze werknemers. Niemand is een nummer.

Vanuit onze vestiging in de gemeente Emmen, bemiddelen wij dagelijks in banen op elk opleidingsniveau en zijn o.a. actief in de volgende vakgebieden: techniek, industrie en logistiek.

Wij zijn aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddeling- en Uitzendbureaus), staan als NEN4400-1 gecertificeerde uitzendonderneming geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid.

Mens

Als medewerker sta je bij ons centraal en daarom staat goed werkgeverschap hoog in ons vaandel. Wij luisteren naar je wensen en doen er alles aan om je een passende baan aan te bieden in de gewenste straal rondom je woonplaats. Waar het kan, zoeken we de banen met kans op een contract bij onze opdrachtgevers. Het komt ook zeer regelmatig voor, dat wij onze medewerkers zelf een (vast) dienstverband aanbieden. Verder verzorgen we de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen voor je en kun je via ons ook diverse scholings– en ontplooiingsmogelijkheden krijgen. Reuvers Personeelsdiensten is een erkend leerbedrijf.

Milieu

Uiteraard is het milieu voor iedereen van groot belang, zo ook voor ons. Door met kleine zaken rekening te houden proberen wij ons steentje bij te dragen. Alle goederen die wij inkopen zijn van duurzame materialen en/of worden op een verantwoorde manier geproduceerd, wij gaan bewust om met energie, wij beschikken over een milieuvriendelijk autoleasebeleid en zijn continu bezig met het optimaliseren en automatiseren van onze bedrijfsprocessen waarbij het printen en papierverbruik tot een minimum worden beperkt.

Sponsoring

Reuvers Personeelsdiensten is een regionale speler op personeelsgebied en draagt daarom ook het regionale verenigingsleven een warm hart toe. Dat uit zich in sponsoring van diverse evenementen en (sport)verenigingen.