Vacatures in Emmen

Emmen is de tweede stad van Drenthe en heeft veel technische en industriële vacatures. Wil je werken in de techniek of industrie in Emmen en omgeving? Wij hebben vacatures in Emmen bij een groot aantal (technische) opdrachtgevers. Daarbij kun je denken aan vacatures in de machinebouw, constructie, montage, productie, service, olie en gas en vele andere branches. Er zijn mogelijkheden in dagdienst en in ploegendienst.

Uiteraard hebben we niet alleen vacatures in Emmen maar ook buiten deze regio. Daarbij kun je denken aan vacatures in de omgeving Coevorden, Hoogeveen, Beilen, Assen, etc.  Ga snel op zoek naar jouw ideale vacature in Emmen en omgeving.

Geen geschikte vacature in Emmen kunnen vinden? Stuur ons dan je cv! Wij werken vanuit de mens en gaan samen met je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe baan in Emmen en omgeving. We luisteren naar je wensen en gaan, in overleg met jou, op zoek naar de passende vacature in Emmen. Ook als je “stil” op zoek bent, nodigen we je van harte uit om je cv naar ons op te sturen. We gaan discreet om met je gegevens en doen ons uiterste best om je aan een nieuwe baan te helpen. Het is zelfs mogelijk om direct in dienst te treden bij onze opdrachtgevers!

Reuvers Personeelsdiensten staat al sinds 2005 bekend als een zeer betrouwbare werkgever in de regio Emmen. We bieden opleidingsmogelijkheden, (vaste) contracten, werkkleding, een uitstekend loon en een persoonlijk contact. Niemand is bij ons een nummer!
Verder zijn we aangesloten bij de NBBU en NEN gecertificeerd.

Reuvers Personeelsdiensten: vacatures in Emmen